Räkan.

Igår gjorde jag en annorlunda och utmanande grej; jag gick på middag med en helt okänd person. Kanske inte helt okänd utan några gemensamma vänner finns trots allt och vi delar samma stammisställe så man har ju sett varandra under åren.

Det var lite jobbigt och svårt men kände ändå att det skulle vara gott för min personliga utveckling då jag gjort väldigt klart för honom att det inte var en dejt. Allt som utmanar en, utvecklar en? Kanske.

Han gav mig en adress och jag gick dit utan vidare efterforskningar. Det visade sig vara en restaurang som heter ”Räkan” (www.rakan.se) där jag faktiskt varit en gång tidigare. De har en pool i mitten av lokalen med en liten fyr och radiostyrda båtar som man kan beställa räkor på och så får man en handkontroll att styra båten till sitt bord med. Mycket gulligt!

Vi åt hummer, pommes frites, wokade grönsaker, sallad, västerbottenost och hembakat bröd med smör och aioli.

Allt var supergott och även sällskapet var trevligt och lite crazy. Jag verkar vara en ADHD-magnet eller tvärtom?

Nu har jag fått blodad tand för hummer, aj aj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *