Austin Food Works – inte lika mycket denna gång.

Testade Austin Food Works (http://www.austinfoodworks.se/) för andra gången och trots den trevlige servitören, popcornen med smak av oxbringa och det roliga ölutbudet, blev jag lite besviken. Förra gången upplevde jag explosion av goda smaker och möra köttbitar blandat med fantastisk god öl (jag som inte gillar öl).

Denna gång delade vi på en ”All in BBQ” och köttet varierar så det blev långbakad oxbringa och fläsksida samt grillad kycklingklubba. Fläsket smakade fläsk (gillar inte konsistensen och fettet) och kycklingen var något smaklös och kändes nästan kokt. Den färdiggrillade på Coop är faktiskt bättre! Jag tycker att det känns lite fattigt att ha kyckling på en ”all in bbq”.

Bilden blev dock sjukt snygg!

Sötpotatispommesen var goda men det var för mycket salt på och till det var det en god coleslaw med ingefära och vitlök samt några saltgurkor på toppen.

Det mest konstiga var en belgisk våffla typ?

Ölen är dock fantastisk där och de har en härlig blandning av annorlunda öler som inte finns på Systembolaget.

Min favorit är Polyamorie från Oeidipus brewery (http://oedipus.com)

Kvällen började och slutade med regn. Tur att man har ett sånt fashionabelt, ursnyggt paraply!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *