Konstpaus

Ursäkta väldigt långt sommaruppehåll! För mycket jobb och slit, en break up och flytt ledde till att jag haft noll kul att skriva om.
Men nu med höst och nytt fantastiskt jobb är jag på fötter igen!

Idag har jag haft världens bästa lediga dag efter en sjuuuuuukt ösig helg på jobbet. Det gör ont precis överallt, men jag är lycklig.

Unnade mig först en brunch på Centan i Bagis (TIPS GÅ DIT!!) med världens bästa Martina. Deras Bloody Marys är bloody amazing. Sjukt bra vinlista även, speciellt om man gillar naturvin och sådant! Maten är också superfräsch och det finns veganska rätter.

Nu sitter jag hos min nya roomie/fru/bff Amanda på Folii och suger på en himmelsk Rousanne från Kalifornien.

Färdigskrutet för idag!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *