Restaurangovana

Just nu är jag inne i en intensiv arbetsperiod. Många trådar som ska sys ihop och jag är spindeln ( gaaaaah, spindelskräck ju!) i nätet i samtliga projekt. När det blir dessa peakar av jobb några gånger varje år så sker alltid samma sak: jag upphör med att laga mat.  Lusten försvinner helt. Bläh. Det är som att min kreativitet slutar när jobbet slutar för dagen ( eller mer ofta natten då, för mig i media/nöjesbranschen). Jag lägger då ett mindre lands BNP på take- away samt släpar med mina stackars barn på restaurang. Med bieffekten att min tolvåring denna tisdagsafton är sur för att jag inte vill låta henne gå på Gondolen iförd trasiga sweatpants. Restaurangvana har blivit restaurangovana. Nåja. Kärleken till matlagningen återvänder alltid omgående när arbetstempot går ner. Och fram till dess svälter ingen.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *