Jag älskar pasta.
Om livet hade velat annorlunda skulle jag kunna äta det morgon, middag och kväll.
Nu tycker tyvärr inte min kropp att mjölmat är det bästa för den , men ibland. Då jäklar frossas det.
Älskar kombon pasta , tryffel, svamp.
Eller förresten tryffel är gott . Punkt.
Och dyrt.
Så därför har jag ett snabbrecept med lite billigare touch, men med mycket smak,
Börja med att blötlägga torkad Karl- Johan svamp .
Sedan repar du svartkålsblad, så du slipper den hårda stjälken.
Strimla kålen, finhacka lite vitlök.
Krama ur svampen och hacka grovt. fräs den sedan i rikligt med smör. Inget jäkla tjafs med annat, smör är godast! Salta och peppra, i med svartkålen och fortsätt att steka på låg värme.
Jag tycker om när kålen har lite tuggmotstånd.
Koka pasta av valfri sort.
innan servering, i med vitlöken i kål och svampfräset. Ringla därefter tryffelolja över hela härligheten.
Vänd runt allt i pastan, på med finhackad bladpersilja och riven parmesan och mer smööööööör.
Njut med en pava italiensk rötjut, och goda vänner runt bordet.