?Asian Monday?

Innan jag slänger mig in på de asiatiska så måste jag bara rekommendera ett ställe, speciellt om ni inte varit där innan:

Bröderna Olsson Garlic & Shots

Fy fanken vad bra mat dom gör! Men de vet dom ju redan ? Förutom maten gillar jag den sköna stämningen, trevliga personalen och just att de inte är för fancy pancy och stelt.

Kan väl inte säga att jag varit på fin restaurang någon gång, men såna ställen skrämmer mig lite. Man kan inte vara sig själv där riktigt. Här kan man de! Ett stort tack för att ni gör ett sånt bra jobb ?

Så, nu nå helt annat! ?

Om de är något jag gillar så är de asiatisk mat. De är så mycket smaker, så mycket teknik och kultur på en tallrik. Det är mycket inom de asiatiska köket jag inte provat än och känner väl att vissa extrema fall behöver jag inte prova heller ?

Så, jag måste äta ur min kyl lite grann innan jag drar iväg till Sydney, Australien. Helt sjukt! Galnaste resan so far och jag är totally in löve with it ??????????????

Hade allt hemma för att slänga ihop en liten sushi. So ofc så gör jag ju de. ?

Har väl inte gjort något speciellt med denna rätt mer än att jag smörtekte lite färsk grönkål och gjorde hackad rödlök i honungsbalsamico. De gav rätten de lilla extra. And the plating.. Är lite stolt över mig själv faktiskt ☺️

Åh juste.. En överraskning till!

I makin och på bitarna är de… *trumvirvel* Kallrökt Lax ?

För er som inte testat, så funkar detta hur bra som helst. Rödlöken förhöjer även smaken lite extra om man vill ha lite syrligt på.

Något jag älskar, när jag äter sushi är ju misosoppan ? vissa tycker de smakar avloppsvatten, smaklöst, tråkigt osv osv.. Nope, not me ladies and gents! Miso är en fantastisk smak. Något jag ska börja använda mer i min matlagning faktiskt. ☺️

Så, fantastisk middag och en fantastisk resa framför mig. Och bara ha de bäst ❤️

Nu avslutar jag kvällen med matprogram och inspiration. Hoppas ni underbara människor haft en fantastisk start på denna vecka!

Puss kram och nyp på stjärten då ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *