Bara lite fancy ☺️

I helgen var det MC mässan, som jag totalt missa.. ?? De gick inte som planerat med andra ord. Men det blev en bra helg iallafall!

Förutom att jag jobbade, så gick jag äntligen ut. Utan att försöka hålla koll på allt o alla ? and I had a great time. Dock så kom de typiska efter en liten utgång..

FÖRKYLNING!!!

Den har legat o tryckt ett tag, men blossade ut under söndagen. Så igår och idag blev de lugna dagar.

Mitt problem är att jag blir inte så hungrig när jag är förkyld. Men jag var otroligt sugen på amerikanska pannkakor igår.. Så efter några timmars jobb, när man kom hem, gjorde jag exakt de! Glutenfria! Sooo good!

Förutom att jag gjorde de på glutenfritt mjöl (brukar alltid addera vaniljsocker i pannkakor, do it if you haven’t tried it!!) så har jag köpt Oat whipping istället för vanlig grädde. Typ varje gång jag handlat under hela januari ?

Kan ju skriva att jag är något kär i den här produkten nu! Konsistensen i vispat tillstånd påminner om marängdeg(?) And I löve that! När jag var yngre kunde jag vispa upp socker o äggvitor till den konsistensen, sen äta den istället för o stoppa in i ugnen ???? Jaaaa jag va sockerberoende som liten ??

De tråkiga.. Eftersom jag inte var så hungrig, klarade jag bara o äta halva portionen. ? Men ett extra gott tillskott var ju granatäpple, som jag även rekommenderar i sallad❤️❤️

Sylten var Bob’s Hallon/Blåbär, ett bra alternativ istället för vanlig hederlig jordgubb-hallonsylt. ?

Och idag då..

Gick och jobbade några få timmar, fick vara hemma o vila mig under dagen. Och de hjälpte, kände mig piggare nu mot kvällen. Dock satte jag mig själv i rensningsarbete av smycken o smink, så maten blev inte klar förrän vid 23 ??

Men, jag provade något nytt. Ibland när jag går på Coop o handlar, så är de ju bättre priser på ”nära-utgångsdatum-produkter”, och då hittade jag Paolo Robertos veganska pasta på kikärter o linser.

En av dom bästa färska pastan jag ätit! På pastan blev de självklart..

??????????????

OMG THAT’S GOOOOOOOD!

Rätten slutade såhär:

Färsk vegansk pasta med lins & kikärtsfyllning, toppad med vit tryffelolja & hackad purjolök, stekt brysselkål, rödbetshummus och små söta tomater ?

Holy fudge vad gott de va ?

Får se om de blir asiatiskt imorgon eller en till vegansk rätt. ? One thing I do know.. I need to dammsuga my lägenhet ??

Hoppas alla haft en freakin fabulous helg och fortsätter med en fin vecka!

Puss kram o nyp på stjärten ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *