I take you to the candy shop ?

I let you lick the ? ????

It’s almost here!!!!!!!

Den tiden alla kvinnor behöver gå igenom, minst en gång i månaden. Känner hur begäret av sötsaker tar över en ?

Jag hade en period då jag inte va sugen på godis alls. Och jag va en riktig gottegris när jag var liten. Literally a little candy pig ? Jag kunde äta godis efter jag hade spytt, pga godis. Usch! Why do you do that?! ??????

Men nu börjar sötsuget komma tillbaka lite mer. Många suktar efter just choklad. I like chocolate, men tror jag har fått lite avsmak efter att jag ätit för mkt. ?

Så idag blev de… *trumvirvel*

LÖSGODIS ???

Man ser ju vad för godis som faller mig i smaken nu för tiden. Stora karamell Guf är bara kärlek.. Sockrigt, syrligt och surt har börjat bli något, har aldrig riktigt varit min cup of tea, men nu verkar de va de ?

På tal om cup of tea, läsk! Jag har varit hooked på en läskedryck ett tag nu, dock börjar de avta lite. Köpte inte fler burkar nu när jag köpte godis utan blev faktiskt juice istället ?? men hade en burk kvar, så den fick slinka ner.

Vanilj cola, inte många som tycker om, men jag älskar de. Likadant Dr Pepper. ? Dock som sagt, börjar den här läskperioden ta slut känns de som. Skit bra ?

För jag har äntligen börjat träna igen, sakta men säkert. Provar Run Forrest Run, vilket ger en härlig träningsvärk i låren, sen blir de lätt styrka hemma. Hoppas den gamla dansarkroppen hoppar fram igen. ?

Hoppas ni haft en underbar måndag!

Puss kram & nyp på stjärten peeps ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *