?Grön måndag?

Högsäsong, nytt schema, ny energi och nya tag ?

Är de inte fantastiskt att det börjar bli varmare och ljusare ute? Jag blir verkligen deprimerad och neggo när det blir mörkt och kallt ute. Verkligen inte min årstid. Och firar att jag äntligen slipper ha merinounderställ på mig ? it’s nice and cosy men nja.. De är ganska skönt och slippa extra lager ibland. ?

1 april för mig betyder högsäsong på jobbet. Kommer bli mycket och göra, men de här kommer bli nice, I can feel it! Sen får jag sluta tidigare än kl 16 vissa dagar vilket är freakin awesomesauce. Jobba till 18 varje dag i mörker är lite halvdrygt faktiskt. ?

Så, jag har hunnit tvätta, städa och laga mat innan kl 19 ??

Jag ska även ändra mina matvanor lite har jag tänkt. Nu har jag varit sådär halvduktig och köpt på mig lite pasta igen, men de är ju så svåååååååärt och hålla sig undan för de är så goooooooott ??

Inget kött idag iallafall, inget jag klagar på för wow vad gott de va ?

Mozarella & broccolipuckar med krämig pesto och tomatpasta ✌️??

Toppat med riven Mozarella och persilja ?

Som vanligt skriver jag inte ner mina recept ? Men använde mig av broccoliris, alltså riven broccoli I påse, ägg, riven Mozarella, torr lantbuljong, persilja, vitpeppar, paprika, sambal, spiskummin, riven gullök och färsk vitlök. ?

I pastasåsen använde jag grädde, tomatpuré, salt, vitpeppar och pesto med basilika och soltorkade tomater. Yumyum ?

Mer sån här mat kommer definitivt lagas. Längtar och smaka broccolipuckarna imorgon, när kryddorna har dragit sig lite mer ????????

Så.. Nu ska jag ta lite till. ?

Ha en fantastisk vecka all you beautiful once ❤️

Puss kram och nyp på stjärten ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *