Välkommen till bloggen Salut

Jag som skriver och hälsar dig välkommen heter Andreas Kjörling. Sedan 2010 titulerar jag mig fotograf, sedan 2004 titulerar jag mig författare och sedan 2000 titulerar jag mig sommelier och sedan….

Ja ni fattar, jag har hängt med länge, skrivit många böcker plåtat otaliga vingårdar, krogar, människor, maträtter och mycket mer.

Sedan ett par år tillbaka fokuserar jag på hållbarhet ur individ perspektiv. Det vill säga hur du, jag och alla andra ska orka länge och inte gå in i väggen. Jag får ofta frågan hur det hänger ihop med vinet. Då förklarar jag att det är enkelt, det är ett litet steg mellan produkten och konsumenten.

Människor som gillar att äta och dricka gott brukar också gilla att må bra helt enkelt. Det är inte svårare än så.

Kombinerar man hälsa och skål så blir det naturligtvis salut, så där fick ni namnet serverat på silverfat också. När jag inte gör nytta sitter jag i kvällssolen på farstukvisten i Vita bergen och dricker en kall öl.

Vilken då är det genast någon som undrar?
Heartbeat från bryggeriet Dunder & Krut naturligtvis. Har man en blogg som heter salut så är det så det måste vara.

Med det säger jag SALUT! och önskar god läsning.

Andreas Kjörling

Ett svar på ”Välkommen till bloggen Salut”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *