Magic Mushrooms

Idag har jag inget värt att skriva om när det gäller mat. Jag känner mej fredagsmysig och fredagsbusig och faktum är att JAG är jättetråkig när det kommer till mat. Det är tack vare Glen som jag började tycka att matlagning är roligt. Alltså ta en redig ”liten” köttis och gör en vegan av hen. Det är en ganska rolig utmaning. Det underlättade ju att han plötsligt blev friskare, starkare och uthålligare om vi säger så! Sen kom ”vegantänket” som en välkommen bonus så småningom.

Som ni vet så bor jag i skogen. Det är mysigt och allt det där, men eftersom vi ändå bor någorlunda nära civilisationen så har hemligheten spridits till svamptantsmaffian, så idag på vår skogspromenad hittade vi bara flugsvamp, spindelskivling och andra giftiga svampar. Typiskt när jag nu var så sugen på Karl Johan som är en överlägsen favorit. Kantarellerna jag tillagade igår VAR goda, men inget klår en fin Karl Johan!


(bild av Glen Gabriel)

Utöver det så har ett av Glen’s filmscores äntligen levererats på CD till oss idag så om någon vill ha ett signerat ex (med rabatt) så är det bara att höra av sej till mej. Dessutom fick jag idag en inbjudan till förhandsvisningen på programserien jag är med i och som kommer att visas på SVT i Oktober! Jag är osäker på om jag vågar gå på den. Hade hoppats på en länk och en veto-rätt att eventuellt stoppa programmet liksom. hehe!

Hur som helst så ville jag egentligen bara önska er en härlig och trevlig helg och dessutom skryta med att en av mina tavlor såldes till Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien i veckan! Och att min konstkurator kom och hämtade ett gäng nya tavlor till galleriet! Skål för det!

4 svar på ”Magic Mushrooms”

  1. Hejsan Syrran! Jag älskar din blogg och jag vill absolut köpa ett signerat ex med en personlig hälsning på, med Glen’s musik! Önskar dig och Glen en underbar helg! Ses snart! Puss Fille-fjonkan/ brorsan.

  2. Jag kommer bänka mig framför TV:n iaf, ska bli skoj att få en röst till ansiktet också ?
    De enda svampar jag känner igen är murkla, flugsvamp och röksvamp ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *