Mat lagar sej inte själv

I Lördags packade jag min väska och hundarna och åkte på minisemester till mina bästa vänner som köpt en gammal skola.

Jag fick välja hus och rum att bo i och SJÄLVKLART valde jag gympasalen! Jag menar, vem vill inte bo i en gympasal?! Svinga runt i rep för att värma upp på morgonen och hänga i knävecken i ribborna!

Mina vänner bor i det andra huset så jag har hela huset för mej själv och hundarna, och mina nya kompis Agnes (på bild). Ren lyx med såhär mycket plats! Hela vår lilla stuga får alltså i gympasalen!

Några matbilder blir det dock inte medans jag är här. Jag faller rakt in i gamla hjulspår och äter något snabbt och enkelt som nudlar eller mikrade sojabullar.  (Jag har alltså inte använt en mikro på över 10 år!) Så man kan säga att jag har en mat-semester också! Det kan behövas ibland. Bara strunta i näringsvärden, fina upplägg, måltidsplanering och ta första, enklaste förpackningen i skafferiet när du kommer på att du är hungrig, oavsett klockslag. Några dagar ibland i alla fall.

Ja och så köpte Rädda Barnen en av mina tavlor igår!

Hoppas ni har det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *