Hemkomst och förhandsvisning

Glen var glad att få hem mej igen. Så glad att han gjorde hamburgare och ingen gör så goda hamburgare som Glen!

Max hamburgerbröd som kärleksfullt håller Anammas burgare (stekt med lite sojasås och kryddor), Violife’s Cheddarost, tomater, chili, röd lök, bostongurka, ruccola, tryffelolja, avokado,  Violife’s feta och en dressing (gjord på Oatly’s ifraiche) på plats. Det är ren kärlek!

Nu är det dags för mej att springa min runda och sen göra mej iordning för förhandsvisningen av SVT’s programserie i två delar om klimakteriet. Nervös är bara förnamnet! Jag försöker febrilt komma ihåg vad jag egentligen sa under timmarna dom var här och filmade, haha, jag minns vagt att både sex och vredesutbrott var ämnen som dök upp…. Jösses ja, detta ska bli spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *