Det ska hända dig med!

Den 11 och 18 oktober är det dags att bänka sej framför TV’n (SVT) och lära sej om klimakteriet! (Eventuellt släpps båda programmen på SVT play den 11 oktober.)

Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, kvinna, man eller ickebinär, ALLA behöver se detta för att öka på sin kunskap, förståelse, osv.

Ni får gärna kisa i början av program nummer 2 när jag fluffar runt och pratar öppet med gravt överbett. Men missa inte stjärnorna Min, Solo och Vilse som kommer att charma alla som tittar! ?

Det var fantastiskt roligt att träffa många av dom som skapat och eller medverkat i programmet igår. Underbara människor som gjort något väldigt viktigt.

Att sitta där och se sej själv var dock chockerande! Jag kämpar med mej själv sen jag såg det. Å ena sidan vill jag påpeka att det var precis i början av min löpträning (som jag började med för att mildra ledsmärtorna) och beställa en plastikoperation, å andra sidan är jag trött på att utseende ska betyda så otroligt mycket.  GAH! Det är en kamp! Men tack vare människor som exempelvis Stina Wolter och Mia Skäringer (för att nämna ett par mer kända) så är det iaf en kamp och inte bara en total submission!

Här är en lite smygtitt! (Jag är inte med): https://www.svtplay.se/klipp/18926626/smygtitt-klimakteriet–det-ska-handa-dig-med?start=auto

Kram på er! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *